Διαβάστε σήμερα στη «Ν»

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 09:06
UPD:09:45

Τα 6 σημεία SOS στις αναγκαστικές μειώσεις ενοικίων κατά 40%
Έξι σημαντικά ζητήματα που είχαν ανακύψει και έπρεπε να επιλυθούν εδώ και αρκετούς μήνες από το υπουργείο Οικονομικών, καθώς αφορούσαν μεγάλο αριθμό μισθώσεων (επαγγελματικών και κατοικιών) για τις οποίες ίσχυσαν οι αναγκαστικές μειώσεις ενοικίων κατά 40%, διευκρινίζονται πλήρως με κοινή απόφαση που υπέγραψαν πρόσφατα τέσσερις υπουργοί. 

Διαβάστε το

Αντίστροφη μέτρηση για το «πάγωμα» της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης
Κατατίθεται αυτή την εβδομάδα (πιθανότατα σήμερα) στη Βουλή η διάταξη που προβλέπει την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για τους μισθούς που θα εισπράξουν το 2021 οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και για τα εισοδήματα από επιχειρηματικές δραστηριότητες, αγροτικές εκμεταλλεύσεις, ακίνητα και κινητές αξίες τα οποία αποκτούν φέτος οι φορολογούμενοι.

Διαβάστε το

Έργα 5 δισ. ευρώ μεταμορφώνουν τις υποδομές στη Βόρεια Ελλάδα
Έργα υποδομών πάνω από 5 δισ. ευρώ ολοκληρώνονται, βρίσκονται σε εξέλιξη ή σχεδιάζονται προς υλοποίηση σε βάθος πενταετίας στη Βόρεια Ελλάδα, συμπληρώνοντας βασικά κενά στις υποδομές της περιοχής και βάζοντας τις βάσεις για μια νέα πορεία ανάπτυξης στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Διαβάστε το

Τα «σημάδια» του Covid-19 στα επαγγελματικά ακίνητα
Η πανδημία του κορωνοϊού ενίσχυσε περαιτέρω τις τάσεις που είχαν αρχίσει να διαμορφώνονται στην αγορά των επαγγελματικών ακινήτων, ωστόσο παράλληλα έφερε στασιμότητα, με τις αγοραπωλησίες να είναι αισθητά μειωμένες φέτος σε σχέση με το 2019, όπως και οι ξένες επενδύσεις. 

Διαβάστε το



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα