Lloyd's Register: Αναβαθμίζει την παρουσία του στην Ελλάδα

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 10:13

Tη δημιουργία Hellenic Lloyd's ανακοίνωσε πρόσφατα ο Lloyd's Register στο πλαίσιο επέκτασης των παρεχόμενων υπηρεσιών του προς την ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα.

Τους επόμενους μήνες ένας σημαντικός αριθμός τεχνικών και στελεχών υποστήριξης των παρεχόμενων από τον Νηογνώμονα υπηρεσιών θα ενταχθούν στο δυναμικό του ελληνικού τμήματος που εδρεύει στον Πειραιά, ενώ έμφαση θα δοθεί στην τεχνική υποστήριξη κυρίως του τομέα των νέων ναυπηγήσεων.

Ο Lloyd's Register of Shipping and Industrial Service SA σε Ελλάδα και Κύπρο αλλάζει το όνομά του σε Hellenic Lloyd's SA αντικατοπτρίζοντας την αυξημένη δραστηριότητα της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Για τη σημασία της ελληνικής αγοράς έκανε λόγο ο πρόεδρος του Lloyd's Register D. Moorhouse, ενώ στη σημασία και το ρόλο του γραφείου στον Πειραιά αναφέρθηκε ο area manager Απ. Πουλοβασίλης.

Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της ελληνικής τεχνικής επιτροπής, καπετάν Π. Τσάκος είχε συνάντηση με τους κ. Moorhouse και Πουλοβασίλη, κατά την οποία σημείωσε τον εξέχοντα ρόλο που διαδραματίζει ο Νηογνώμονας στην υποστήριξη της ελληνικής ναυτιλίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα