Le Shop και στο «The Golden Mall»

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2007 10:20

ΣΤΟ THE GOLDEN Mall, στο Μαρούσι, πρόκειται να λειτουργήσει το επόμενο κατάστημα Le Shop, το οποίο θα στεγαστεί σε κεντρικό σημείο του εμπορικού κέντρου και σε χώρο έκτασης 120 τ.μ. Από την εταιρεία επισημαίνουν ότι η εξέλιξη αυτή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Η Le Shop δραστηριοποιείται από το 1978 στην αγορά των καθημερινών προϊόντων οικιακής χρήσης, της εσωτερικής διακόσμησης αλλά και των επίπλων σπιτιού. Στα καταστήματα του δικτύου, οι πελάτες καλύπτουν ανάγκες για είδη δώρων, αντικειμένων οικιακής χρήσης, κουζίνας, μπάνιου, κήπου, επίπλων και εσωτερικής διακόσμησης (για το σπίτι και επαγγελματικούς χώρους).

Το πρώτο κατάστημα λειτούργησε πριν από 27 χρόνια στην Αθήνα, επί της οδού Πατησίων, με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα συλλογές υψηλής αισθητικής, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν πέντε καταστήματα. Δύο στο Κολωνάκι, ένα στο Ψυχικό και σημεία franchise στη Νέα Σμύρνη και στα Γιάννενα. Επίσης, λειτουργεί σημείο πώλησης shop in shop στο εμπορικό κέντρο temet@home στη Νέα Ερυθραία, ενώ ο εκθεσιακός χώρος χονδρικής στις Τρεις Γέφυρες. Τα προϊόντα Le Shop διατίθενται επίσης και από τα καταστήματα «Le Bone» στη Βούλα και τον Πειραιά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα