Η Volvo προστατεύει την οικογένειά σας και το μέλλον της στον πλανήτη.

Sponsored Content
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 09:57
UPD:09:57

Στη συνείδηση του κοινού, Volvo και οδική ασφάλεια είναι έννοιες που αναπτύσσονται μαζί. Εξίσου σημαντική είναι και η ολιστική αντίληψη της Volvo για την προστασία και την ευημερία του ανθρώπου, η οποία λαμβάνει υπόψη ότι η μέριμνα για πιο ασφαλείς μετακινήσεις έχει νόημα μόνον όταν παράλληλα προστατεύεται ο κόσμος που μας περιβάλλει. Για τη Volvo, τα αυτοκίνητα που φτιάχνει πρέπει να βοηθούν τους ανθρώπους να διασφαλίζουν όχι μόνο την οικογένειά τους, αλλά και το μέλλον της. Λειτουργώντας με αυτή την αντίληψη, η εταιρεία καινοτομεί στα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης από τη δεκαετία του 1970, έχοντας φθάσει σήμερα να διαθέτει μια πλήρη σειρά plug-in υβριδικών αυτοκινήτων η οποία διατρέχει όλη την γκάμα των μοντέλων της. 

Για όποιο Volvo κι αν επιλέξει κανείς σήμερα, υπάρχει μία έκδοση Recharge, με πανίσχυρο σύστημα κίνησης που συνδυάζει ιδανικά τα πλεονεκτήματα ενός ισχυρού ηλεκτροκινητήρα κι ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης. Οι οδηγοί των μοντέλων Recharge μπορούν να φορτίζουν τα αυτοκίνητά τους στο σπίτι, στην εργασία τους ή σε σταθμούς φόρτισης και να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα Pure για να μετακινούνται καθημερινά μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς κατανάλωση βενζίνης και εκπομπές καυσαερίων. Η εμβέλεια του αυτοκινήτου τους αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα επαρκεί για την κάλυψη των τυπικών διαδρομών στην πόλη, ενώ πάντα υπάρχει διαθέσιμος ο κινητήρας εσωτερικής καύσης, σε περίπτωση που χρειαστεί να διανύσουν μεγαλύτερη απόσταση. Τα μοντέλα Recharge συνδυάζουν τη βιωσιμότητα με επιδόσεις που συναρπάζουν, χαρίζοντας απολαυστικές οδηγικές εμπειρίες. Συνοδεύονται, μάλιστα, με επιδότηση ηλεκτρικής ενέργειας από τη Volvo για ένα έτος, για όσες παραγγελίες γίνουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Πλέον, για τη σειρά Recharge, όπως και για όλα τα μοντέλα Volvo, η Volvo Car Hellas προσφέρει 5ετή εγγύηση, μεγιστοποιώντας την εμπιστοσύνη που ήδη αισθάνονται οι οδηγοί Volvo τόσο για το όχημά τους όσο και για τη φροντίδα με την οποία τους περιβάλλει η μάρκα.

Και, καθώς η Volvo βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στην ηλεκτροκίνηση, υλοποιώντας έναν έναν τους στόχους που οδηγούν στον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της, εκτός από τις εκδόσεις Recharge, προσφέρει ήπια υβριδικά συστήματα κίνησης για κάθε μοντέλο της. Τα ήπια υβριδικά Volvo εφοδιάζονται με κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα, ανακτώντας ενέργεια στη διάρκεια του φρεναρίσματος για να φορτίσουν την μπαταρία 48V. Η συγκεκριμένη τεχνολογία συνεισφέρει σε πιο ομαλή οδήγηση, βελτιώνει τις επιδόσεις και ελαττώνει την κατανάλωση καυσίμου.

Με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της αυτοκίνητο, το XC40 Recharge, η Volvo επαναπροσδιορίζει το νόημα της οδήγησης, κάνοντας την απόλαυση του αυτοκινήτου ακόμα πιο φιλική στο περιβάλλον. Κατά αυτόν τον τρόπο, η προστασία του περιβάλλοντος είναι για τους πελάτες της ένα ευχάριστο καθήκον. 

Μάθετε περισσότερα εδώ.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα