Betanet: Κατασκευή νέου τουριστικού χωριού στην Πάφο

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2007 11:12

Την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή νέου τουριστικού χωριού στα Μυλούθκια Πάφου» ανέθεσε η κυπριακή εταιρεία “THEODOSIOU (VIKLA) SUNSET L.T.D” στην ΕΚΑΤ-ΕΤΑΝ Α.Τ.Ε, μέλος του ομίλου ΒΕΤΑΝΕΤ.

Το έργο θα υλοποιηθεί σε οικόπεδο όμορο με την υπό δημοπράτηση Μαρίνα της Πάφου, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε € 2,68 εκ., πλέον ΦΠΑ.

Η κατασκευή, η οποία θα υλοποιηθεί, κατά το τμήμα των περίπου € 2,5 εκ., από τη μητρική εταιρεία ΒΕΤΑΝΕΤ Α.Β.Ε.Ε., περιλαμβάνει τη παραγωγή, μεταφορά και τοποθέτηση προκατασκευασμένων στοιχείων από μπετόν με βάση το νέο σύστημα δόμησης Μ.Τ.Υ. της ΒΕΤΑΝΕΤ που σχεδιάσθηκε και αναπτύχθηκε ειδικά για την αξιόπιστη και ανταγωνιστική εκτέλεση παρόμοιων έργων σε μεγάλες αποστάσεις. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο είναι το πέμπτο κατά σειρά Τουριστικό Έργο, που κατασκευάζει η εταιρεία με το συγκεκριμένο σύστημα δόμησης Μ.Τ.Υ.

Με την εφαρμογή του προαναφερθέντος συστήματος δόμησης θα υλοποιηθεί η κατασκευή του σκελετού και του κελύφους 10 διώροφων κτιρίων διαμερισμάτων καθώς και του κεντρικού κτιρίου λειτουργιών του προαναφερθέντος Έργου, συνολικής επιφάνειας 6.000 m2 περίπου, σε προβλεπόμενο χρονικό διάστημα (7) μηνών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα