Πρόγραμμα υποτροφιών από την Cosmote

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2007 17:54

Πρόγραμμα υποτροφιών για πρωτοετείς φοιτητές ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας προκηρύσσει η Cosmote για έκτη συνεχή χρονιά.

Οι υποτροφίες Cosmote, ύψους 12.000 ευρώ η καθεμία, απονέμονται σε έντεκα πρωτοετείς φοιτητές Ελληνικών ΑΕΙ όλων των κλάδων, με στόχο την ενίσχυση των πτυχιακών σπουδών τους.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008, η εταιρία μεριμνά με ιδιαίτερη ευαισθησία για τη στήριξη των νέων που προέρχονται από τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Ευβοίας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε σπουδαστές που έχουν αποφοιτήσει από δημόσια σχολεία των νομών Βοιωτίας, Αργολίδας, Ρεθύμνου και Χαλκιδικής. Με την επιλογή των προαναφερθέντων νομών, η COSMOTE καλύπτει πλέον το 100% της Ελληνικής Περιφέρειας, από το 2002 που ξεκίνησε το πρόγραμμα Yποτροφιών.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό και το επίπεδο των υποψηφιοτήτων, η εταιρεία προτίθεται να απονείμει και φέτος Τιμητικές Διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ η καθεμία, σε υποψηφίους οι οποίοι διακρίθηκαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις.

Ως προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων και των σχετικών δικαιολογητικών από τους υποψηφίους έχει ορισθεί η 19/10/2007. Μετά την αξιολόγηση του συνόλου των αιτήσεων θα ακολουθήσει η απονομή των Υποτροφιών και των Τιμητικών Διακρίσεων, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα