Κ. Χατζηδάκης: Νομικά περίπλοκο το θέμα της Ολυμπιακής

Συνάντηση με τον Επίτροπο Ζακ Μπαρό
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2007 14:22
UPD:15:05

Με τον Επίτροπο αρμόδιο για θέματα Μεταφορών Ζακ Μπαρό συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κωστής Χατζηδάκης, σχετικά με το ζήτημα της Ολυμπιακής.

«Η σημερινή συνάντηση ήταν η πρώτη μιας σειράς συναντήσεων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να ξεπεραστούν τα νομικά εμπόδια, που τίθενται για τη διευθέτηση των προβλημάτων και στη συνέχεια για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής. Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατό νομικά και πολιτικά, προκειμένου να παραμείνει η εταιρία ζωντανή», τόνισε ο υπουργός Μεταφορών και πρόσθεσε:

«Το θέμα είναι νομικά περίπλοκο και δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Ωστόσο, θα εργαστούμε με σύστημα και χαμηλούς τόνους για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση σε εύλογο χρονικό διάστημα. Κατά τα λοιπά, τα πολλά λόγια για την Ολυμπιακή είναι φτώχεια».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ζακ Μπαρό, Μικέλε Τσερκόνε, δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των συζητήσεων, χαρακτήρισε ωστόσο «εποικοδομητική» τη συνάντηση του υπουργού Μεταφορών με τον κοινοτικό Επίτροπο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα