Τουρισμός: Το μεγάλο στοίχημα για Κύπρο και Ελλάδα

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 14:29
UPD:14:30

Ένα πολύ διαφορετικό καλοκαίρι έχει ξεκινήσει, με την Ελλάδα και την Κύπρο να δίνουν μάχη να σωθεί η τουριστική σεζόν. Οι δύο χώρες ανοίγουν σταδιακά τις πύλες τους σε επισκέπτες έχοντας ωστόσο ως κύριο μέλημα την υγεία και την ασφάλεια. Οι προκλήσεις είναι πολλές και το διακύβευμα υψηλό.

Η «Ναυτεμπορική» και η κυπριακή εταιρεία FMW Financial Media Way οργανώνουν το οnline συνέδριο «Τουρισμός: Το μεγάλο στοίχημα για Κύπρο και Ελλάδα» σήμερα, 16 Ιουνίου και ώρα 17:00-19:00. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε «ζωντανά» από τo naftemporiki.gr 

Ομιλητές από την Κύπρο θα είναι ο υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, ο Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Χάρης Λοϊζίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου, Άκης Βαβλίτης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) Βασίλης Σταματάρης. 

Από την Ελλάδα ομιλητές θα είναι η Χριστίνα Τετράδη, αντιπρόεδρος ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ο Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος Ομοσπονδίας FedHATTA. 

Tη συζήτηση συντονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της FMW Financial Media Way και δημοσιογράφος Ιωσήφ Ιωσήφ. 

Στόχος είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων για τους σχεδιασμούς των δύο κυβερνήσεων ενόψει της έναρξης λειτουργίας των ξενοδοχείων και γενικά για την τουριστική χρονιά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα