Κ. Χατζηδάκης: «Το καλύτερο δυνατό για την επιβίωση της Ολυμπιακής»

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2007 13:53
UPD:14:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΙΑΟΥ

«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραμείνει ζωντανή η Ολυμπιακή και στη συνέχεια να αποκρατικοποιηθεί», δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης, μετά τη συνάντηση του με το πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο υπουργός είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε διαδικασία συζήτησης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ επανέλαβε ότι το θέμα είναι περίπλοκο τεχνικά και νομικά.

Δηλώσεις Θ. Ρουσόπουλου

«Η προσπάθεια δεν έχει αλλάξει. Είναι αυτή που έχει πει ο πρωθυπουργός και ο αρμόδιος υπουργός. Είναι να μην κλείσει η Ολυμπιακή Αεροπορία. Να πουληθεί, να αποκρατικοποιηθεί», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Ο εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση σχετική με δημοσκόπηση που έδειξε ότι η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται κατά της διατήρησης του εθνικού αερομεταφορέα, δήλωσε πως «στις δημοσκοπήσεις πρέπει κανείς να δίνει τη σημασία που τους αξίζει».

Υπενθύμισε επίσης ότι υπήρξε και άλλη δημοσκόπηση που έδειχνε ότι μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ οι πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία συμφωνούσαν με τα μέτρα της κυβέρνησης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα