Τράπεζα Κύπρου: Εγκαίνια καταστήματος στη Μόσχα

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2007 13:55

Παρουσία ανωτάτων κρατικών αξιωματούχων καθώς και εκπροσώπων του τραπεζικού και επιχειρηματικού κόσμου και των ΜΜΕ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου στην Μόσχα.

Η Τράπεζα Κύπρου, όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της, καθίσταται ο πρώτος ελληνικός τραπεζικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στη μεγάλη ρωσική αγορά.

«Η έναρξη εργασιών στη Ρωσία αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής του μεγαλύτερου χρηματοοικονομικού ομίλου της Κύπρου για επέκταση σε νέες, αναπτυσσόμενες αγορές. Με την αναβαθμισμένη παρουσία της Τράπεζας Κύπρου στη Ρωσία, όπου το Συγκρότημα λειτουργούσε Γραφεία Αντιπροσωπείας από το 1998, θα δημιουργηθεί μία νέα δυναμική για τις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ελευθέριος Ιωάννου, Πρόεδρος του Συγκροτήματος.

Ο κ. Ανδρέας Ηλιάδης, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Συγκροτήματος, σημείωσε ότι η επέκταση στη ρωσική αγορά αποτελεί μια μελετημένη και μακροπρόθεσμη επενδυτική κίνηση, που συνάδει απόλυτα με τα νέα δεδομένα της παγκοσμιοποίησης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα