Την Πέμπτη η έναρξη του διαλόγου για το Ασφαλιστικό

Επιστολές Μαγγίνα στους κοινωνικούς εταίρους
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2007 19:39

Επιστολές στους κοινωνικούς εταίρους, τους οποίους καλεί να προσέλθουν την Πέμπτη στη Βουλή για την έναρξη του Διαλόγου για το Ασφαλιστικό, απέστειλε ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Βασίλης Μαγγίνας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, η κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 9:30 στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Ακολουθεί το κείμενο της κοινής επιστολής προς ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ και ΟΚΕ:

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2007

Μετά την ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση ουσιαστικού διαλόγου για το Ασφαλιστικό, την οποία σας απηύθυνα - για την οποία και σας ευχαριστώ - θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι εκπρόσωποι όλων των Κοινωνικών Εταίρων είναι έτοιμοι να προσέλθουν στη Βουλή για το διάλογο αυτό, σε πρώτη κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Οκτ. 2007 και ώρα 09.30 στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή, οι αρμόδιοι Υπουργοί θα απευθυνθούν προς τις Επιτροπές και τους Εκπροσώπους των Κοινωνικών Εταίρων, ενώ στη συνέχεια θα ανταλλαγούν απόψεις για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του διαλόγου και ιδίως τις σχετικές ενότητες και τη σειρά συζήτησής τους.

Σκοπός όλων μας, είμαι βέβαιος πως είναι, κατά τρόπο συστηματικό και οργανωμένο να προσεγγίσουμε τα διάφορα θέματα, να αναζητήσουμε από κοινού εφικτές λύσεις και όλοι μαζί να διασφαλίσουμε ένα σύγχρονο, δίκαιο και βιώσιμο Ασφαλιστικό Σύστημα.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Ν. Μαγγίνας



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα