Energize with Energean: Tρέχουμε, δωρίζουμε, στηρίζουμε τους Ήρωες της Υγείας

Μία διαφορετική πρωτοβουλία από την Energean
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 09:00
UPD:09:00

Εργαζόμενοι της Energean συμμετέχουν στην καμπάνια για τους Ήρωες της υγείας και προσκαλούν συναδέλφους και φίλους

Κάτι «τρέχει» στο Διαδίκτυο αυτόν τον καιρό και είναι για πολύ καλό σκοπό. Μία πρωτότυπη καμπάνια με σύνθημα  «Τρέχουμε για τους δικούς μας Ήρωες στην Υγεία!» βρίσκεται σε εξέλιξη και συγκεντρώνει χρήματα για τη στήριξη των συμπολιτών μας, που δίνουν καθημερινά τη μάχη με τον πανδημία του Covid-19 μέσα από θέσεις ευθύνης στα Εθνικά Συστήματα Υγείας. 

Εργαζόμενοι της Energean συμμετέχουν στην καμπάνια.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της ελληνικής επιχείρησης Energean, που πρωταγωνιστεί στην έρευνα και ανάπτυξη αερίου και πετρελαίου στη Μεσόγειο.  Μέσα από τις σελίδες Energize with Energean στο LinkedIn και στο Instagram, η εταιρεία καλεί τους εργαζομένους της, αλλά και όλους όσους παρακολουθούν τις δραστηριότητες της να γίνουν μέτοχοι της προσπάθειας. Τι ακριβώς πρέπει να κάνουν; Να διανύσουν μία απόσταση 5 χιλιομέτρων, να δωρίσουν ένα ποσό στη σχετική διαδικτυακή καμπάνια (crowdfunding) που έχει ανοίξει, αλλά και να ονομάσουν πέντε συναδέλφους ή φίλους προκειμένου να πράξουν και εκείνοι το ίδιο.  

Το λινκ για το crowdfunding, που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι το τέλος Μαϊου,  είναι το https://www.crowdfunder.co.uk/run-5-donate-5-nominate-5/backers και η Energean έχει δεσμευθεί ότι θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί υπέρ του συστήματος υγείας και των λειτουργών του στην χώρα μας.

Tην καμπάνια της Energean άνοιξε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Μαθιός Ρήγας. 

Το παράδειγμα της συμμετοχής έχουν σπεύσει να δώσουν ακόμη και τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) Μαθιός Ρήγας, ο Οικονομικός Διευθυντής (CFO) Πάνος Μπένος και ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δρ. Steve Moore.

Μια αλυσίδα για καλό σκοπό

Μιλήσαμε με την υπεύθυνη του τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean κ. Ίλια Ρήγα, η οποία εξήγησε ότι η Energean αναλαμβάνει πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν ως στόχο τη συμμετοχή των συμπολιτών μας, προκειμένου να διασφαλίζεται η επίτευξη των στόχων που τίθενται αλλά και να ευαισθητοποιείται στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό η κοινή γνώμη.

Η υπεύθυνη ΕΚΕ της Energean, Ίλια Ρήγα, προσκαλεί συναδέλφους της να συμμετέχουν στην καμπάνια. 

«Με την πρωτοβουλία “Energize with Energean” επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μία αλυσίδα καλού σκοπού για την ενίσχυση των καθημερινών μας Ηρώων, δηλαδή όλων εκείνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας, μέσα από τα συστήματα υγείας. Παράλληλα, στέλνουμε και ένα μήνυμα για καλή σωματική υγεία, στο πλαίσιο του Στόχου 3 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών» τόνισε.

Δεν είναι η πρώτη πρωτοβουλία της Energean στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού. Πρόσφατα ανακοίνωσε μία σειρά δράσεων στην Ελλάδα (υποστήριξη της δημιουργίας «Ασπίδων Προστασίας» από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), το Ισραήλ (δωρεά τροφίμων στην ιατροφαρμακευτική ομάδα του νοσοκομείου Rambam στην πόλη Χάιφα), την Αίγυπτο (δωρεά για τον εφοδιασμό νοσοκομείων, απομακρυσμένων κοινωνιών και ευάλωτων πολιτών με ιατροφαρμακευτικό υλικό) και το Μαυροβούνιο (δωρεά τροφίμων προς το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στην πόλη Μπαρ).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα