Eldon's: Επέκταση στη βαλκανική αγορά

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2007 10:17

ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ αγορά επεκτείνει τις δραστηριότητές της η εταιρεία Eldon's που δραστηριοποιείται στον τομέα των λιπαντικών για πλοία και βιομηχανίες.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1975 στην Αθήνα έχει γραμμή παραγωγής από ορυκτά και συνθετικά λιπαντικά & γράσα, αντιψυκτικά υγρά, υγρά φρένων, λιπαντικά για κιβώτια ταχυτήτων, υδραυλικά υγρά, λάδια κινητήρων, ψυκτικά υγρά, λιπαντικά για αλυσίδες και συρματόσχοινα, υγρά κοπής, ειδικά λιπαντικά για εφαρμογές στη ναυτιλία, αλλά και σε άλλους παραγωγικούς κλάδους.

Η Eldon's λειτουργεί σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του προτύπου ISO 9001:2000 και έχει πιστοποιηθεί από το φορέα πιστοποίησης B.V.Q.I. για το σχεδιασμό, την παραγωγή, τη διανομή και τις υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση.

Επίσης είναι αντιπρόσωπος της Spectro, η οποία παρέχει λάδια, καύσιμα, υδραυλικά υγρά και υπηρεσίες ανάλυσης προϊόντων φθοράς (debris analysis) σε διεθνείς πετρελαϊκές εταιρείες, κατασκευαστές κινητήρων και χειριστές αεροσκαφών, πλοίων και βιομηχανικών μηχανημάτων, καθώς και διανομέας των ειδικών συνθετικών λιπαντικών Anderol για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Eldon's που είναι μέλος του ομίλου εταιρειών HMIS έχει καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα και στη Βουλγαρία και εξάγει τα προϊόντα της σε πολλές περιοχές ανά τον κόσμο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα