Μετ' εμποδίων οι παραδόσεις δώρων- Στοκαρισμένα για το 2021 τα εμπορεύματα

Πάσχα xωρίς ανάσταση για το εμπόριο
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 08:15
UPD:08:18

Από την έντυπη έκδοση

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι πιθανόν να κλιμακώσει τα προβλήματα. Είναι σαφές ότι το Πάσχα θα είναι διαφορετικό φέτος, όπως ενημερώνει άλλωστε τους πολίτες-καταναλωτές, σχεδόν καθημερινά την τελευταία εβδομάδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά είναι δύσκολο να το εξηγήσουν αυτό οι… νονοί στα βαφτιστήρια. Πολλοί προσφεύγουν μαζικά τις τελευταίες ημέρες στα e-shops των εταιρειών παιχνιδιών, εξαντλώντας τις δυνατότητές τους να αντεπεξέλθουν στην εκρηκτική ζήτηση.

Είναι ενδεικτικό ότι η Jumbo, εταιρεία που αντλεί σχεδόν 30% του τζίρου της από το παιχνίδι, με παράδοση σε γενναιόδωρες διαφημιστικές καμπάνιες την πασχαλινή περίοδο, δεν διαθέτει καν διαφημιστικό υλικό για παιχνίδια στην εισαγωγική σελίδα του e-shop της. Αντίθετα ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι λόγω του αυξημένου όγκου των παραγγελιών η προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης είναι 16 ημέρες μετά την παραγγελία και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειωθεί αυτός ο χρόνος.

Την ίδια ώρα οι ποσότητες πασχαλινών ειδών μεταφέρονται στις αποθήκες των ελληνικών εταιρειών και απ’ ό,τι φαίνεται στο μεγαλύτερο μέρος τους θα παραμείνουν εκεί.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στη Ναυτεμπορική



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα