Connection: Αύξηση μ/κ και μετάταξη στην Κύρια Αγορά

Τρίτη, 03 Απριλίου 2001 19:37

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Connection και τη μετάταξή της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου αποφάσισε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με παραίτηση του δικαιώματος των παλαιών μετόχων, κατά 715 εκατ. δρχ. με δημόσια εγγραφή, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση 7.150.000 νέων κοινών μετοχών ονομαστικής αξίας 100 δρχ.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η τροποποίηση της διάθεσης των κεφαλαίων που έχουν αντληθεί από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που αποφασίστηκε από τη γενική συνέλευση της 4/6/1999 και η κάλυψή της ολοκληρώθηκε στις 6/10/1999.

Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν από την αύξηση κεφαλαίων θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση του μεσοπρόθεσμου αναπτυξιακού και επενδυτικού της προγράμματος. Ποσοστό 40% θα διατεθεί για συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Ηπειρωτική Εμπορική ΑΕ, 8% για την επέκταση δικτύων λιανικής, 4% για τη δημιουργία νέου κέντρου διανομής του ομίλου, 4% για τη δημιουργία νέου βαλκανικού κέντρου διανομής, 17% για τη μείωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού, 10% για κεφάλαιο κίνησης, 2% για το σύστημα μηχανογράφησης και ποσοστό 15% για τη στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα