Μικρή άνοδος στο Χρηματιστήριο

Στις τράπεζες παραμένει το ενδιαφέρον
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2007 11:38

Ανοδικά κινείται και σήμερα ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου καταγράφοντας νέο ρεκόρ επτάμισι ετών.

Το ενδιαφέρον των επενδυτών παραμένει εστιασμένο στο χώρο των τραπεζών λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Ο γενικός δείκτης ενισχύεται αυτή την ώρα (11:24) κατά 0,22% φθάνοντας τις 5.322,54 μονάδες.

Ο τζίρος ανέρχεται σε 127,54 εκατομμύρια ευρώ.

«Το ενδιαφέρον παραμένει στον τραπεζικό κλάδο με τα αποτελέσματα της Alpha Bank να ικανοποιούν, ενώ σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση αποτελεσμάτων της Πειραιώς», επισημαίνει η Beta Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο.

«Τα θετικά έως τώρα αποτελέσματα των τραπεζών στηρίζουν το θετικό πρόσημο της αγοράς, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί ενδοσυνεδριακά η μερική κατοχύρωση κερδών μετά από έξι συνεχόμενα ανοδικές συνεδριάσεις».

Η Alpha Bank ανακοίνωσε χθες μεγαλύτερη της αναμενόμενης αύξηση 41,5% των ενοποιημένων καθαρών κερδών. «Η Alpha Bank ανακοίνωσε ισχυρά αποτελέσματα, αφήνοντας μια θετική γεύση συνολικά παρά το ότι η αύξηση 41,5% στα καθαρά κέρδη ήταν αποτέλεσμα μέχρις ενός σημείου χαμηλότερων επισφαλειών και εσόδων από μη συνεχιζόμενες δραστηριότητες», επισημαίνει η Κάππα Χρηματιστηριακή

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της Τράπεζας Πειραιώς, τα κέρδη της οποίας εκτιμάται ότι παρουσίασαν αύξηση κατά 42%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα