ΛΑΝΑΚΑΜ: «Κλειστά» μέχρι νεωτέρας - Πωλήσεις μόνο μέσω internet

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 15:37
UPD:15:53
Facebook

Από 18/3/2020 και μέχρι νεωτέρας η ΛΑΝΑΚΑΜ προέβη στην αναστολή λειτουργίας των γραφείων και show-room στο Πύργο των Αθηνών, επί της Μεσογείων 2-4. Τα παραπάνω αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και με σκοπό την προστασία των υπαλλήλων και πελατών μας χονδρικής και λιανικής. 

Επίσης τη Δευτέρα 16/3/2020 ενημερώθησε από την διαχείριση του Πύργου Αθηνών ότι βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε αλλη εταιρεία που εδρεύει επί του κτηρίου. Επιπροσθέτως από την Παρασκευή 13/3/2020 έχει κλείσει το εμπορικό κέντρο Golden Hall στο οποίο διατηρεί κατάστημα.

Η εταιρεία σημειώνει επίσης στην ανακοίνωσή της ότι από 18/3/2020 έχει αναστείλει την λειτουργία των καταστημάτων της λιανικής στο Κολωνάκι, Καψάλη 6 και Τσακάλωφ 8, μέχρι νεωτέρας, βάσει οδηγίας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Οι πωλήσεις μέσω internet εκτελούνται κανονικά μέσω του OnLine καταστήματος http://www.lnkm.gr και η εταιρεία λειτουργεί πλήρως μέσω τηλεργασίας των διοικητικών υπαλλήλων της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα