Επιχειρηματική αποστολή στην Ινδία

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2007 14:08

Επίσημη επίσκεψη στην Ινδία θα πραγματοποιήσει από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Πέτρος Δούκας προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 5ης συνόδου της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας - Ινδίας, συνοδευόμενος από ευρεία επιχειρηματική αποστολή.

Στους δύο σταθμούς της επίσκεψής του σε Νέο Δελχί και Βομβάη, ο Υφυπουργός κ. Δούκας εκτός από την συμμετοχή του στη ΜΔΕ θα έχει σημαντικές συναντήσεις με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας της Ινδίας μεταξύ των οποίων, οι Υπουργοί Εξωτερικών κ. E. Ahamed και Εμπορίου & Βιομηχανίας κ. K. Nath, της Ινδίας.

Κατά την παραμονή του στην Ινδία ο κ. Δούκας θα κηρύξει την έναρξη σεμιναρίου που θα πραγματοποιήσει το Πανεπιστήμιο Jawaharlal Nehru με θέμα «Ελληνικό Πνεύμα» δίνοντας διάλεξη η οποία έχει ως θέμα: «Αρχές ελληνικής φιλοσοφίας και σύγχρονο μάνατζμέντ».

Κατά την επίσκεψη στην Ινδία της ελληνικής αντιπροσωπείας ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διοργάνωση Επιχειρηματικού Forum τις εργασίες του οποίου θα ανοίξουν εκ μέρους της Ελλάδας ο ΥΦΥΠΕΞ κ. Δούκας και εκ μέρους της Ινδίας ο Υπουργός Βιομηχανίας της χώρας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα