Imako: Σύσταση θυγατρικής στον χώρο των εκτυπώσεων

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 11:22

Την σύσταση μιας νέας θυγατρικής εταιρείας, με διακριτικό τίτλο Star Print Α.Ε., η οποία θα δραστηριοποιείται στον κλάδο των γραφικών τεχνών, ανακοίνωσε η Imako Media.

Σκοπός της είναι η εμπορική και παραγωγική δραστηριότητα στον τομέα των εντύπων, η έκδοση και η εκμετάλλευση περιοδικών, εφημερίδων, βιβλίων και παντός είδους εντύπων γενικού ή ειδικού περιεχομένου καθώς επίσης και ο σχεδιασμός, η επιμέλεια και παραγωγή των παραπάνω εντύπων, η ενασχόληση με τον τομέα των γραφικών τεχνών για την έκδοση βιβλίων, συγγραμμάτων και εν γένει εντύπων κάθε είδους, την εν γένει επιμέλεια κάθε είδους εκδόσεων, η εκτέλεση κάθε μορφής τυπογραφικών, εκτυπωτικών, εκδοτικών, λιθογραφικών και βιβλιοδετικών εργασιών και γενικά όλων των εργασιών, που υπάγονται στις γραφικές τέχνες.

Η νεοσυσταθείσα εταιρεία έχει μετοχικό κεφάλαιο 200.000 ευρώ, ενώ μέτοχοί της είναι η κατά 99,95% θυγατρική εταιρεία IKO PRESS Α.Ε με ποσοστό 38,1%, η κατά 65% θυγατρική εταιρεία COLOUR UNIT A.E. με ποσοστό 12% και ο κ. Κοντάλιπος Περικλής, πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο των εκδόσεων και των εκτυπώσεων, με ποσοστό 49,9%.

Σκοπός της εν λόγω επένδυσης είναι, σύμφωνα με την Imako, αφενός η κάλυψη μέρους των εκτυπωτικών αναγκών του ομίλου και αφετέρου η διείσδυση στο χώρο των εκτυπώσεων βιβλίων, ένθετων, φυλλαδίων κλπ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα