ΙWG: Συνεργασία master franchise στην Ελλάδα με τον Χ.Μισαηλίδη

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 12:54
UPD:12:54

Η IWG, παγκόσμιος όμιλος εταιρειών συνεργατικών χώρων, ξεκινά μια στρατηγική συνεργασία με τον Χρήστο Μισαηλίδη, αναφορικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της IWG στην Ελλάδα. 

Ο κ. Μισαηλίδης, διευθυντικό στέλεχος με μεγάλη εμπειρία, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ηγείτο των λειτουργιών της IWG σε 35 χώρες στις περιοχές  Ασίας, Ειρηνικού και Μέσης Ανατολής.

Η IWG και ο κ. Μισαηλίδης προχώρησαν σε μια master franchise συμφωνία η οποία του παρέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης των brands της IWG στη χώρα μας, όπου λειτουργούν ήδη 9 κέντρα της εταιρείας.

Ο κ. Μισαηλίδης θα εξακολουθήσει να διαχειρίζεται τα υπάρχοντα κέντρα, με τα brands και την πλατφόρμα της IWG, ενώ θα υλοποιήσει ένα σχέδιο ανάπτυξης που θα επεκτείνει σημαντικά το δίκτυο της IWG στην Ελλάδα. Η IWG θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες και υποστήριξη στον κ. Μισαηλίδη, όπως πρόσβαση στο brand portfolio, στο διεθνές της δίκτυο, στην κορυφαία πλατφόρμα πωλήσεων και μάρκετινγκ, καθώς και στις υποδομές και την τεχνολογία της IWG.

Ο Χρήστος Μισαηλίδης δήλωσε σχετικά ότι οι ευέλικτοι και συνεργατικοί χώροι εργασίας είναι μια από τις περισσότερο υποσχόμενες και αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κλάδο του real estate.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα