Η Acmon Data, εφαλτήριο για Industry 4.0 - Η ΜΕΒΓΑΛ το απέδειξε ήδη

Sponsored Content
Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 10:35
UPD:10:35

Όταν μια εταιρία παραγωγής συνδέει όλα τα δεδομένα των μηχανών παραγωγής σε ένα ενιαίο σύστημα ελέγχου τότε έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα εισόδου στη ψηφιακή εποχή Ιndustry 4.0.

H Acmon Data δίνει τα κατάλληλα εργαλεία στις παραγωγικές εταιρίες να ελέγχουν την παραγωγή τους με τρόπο απλό και άμεσο.

Η εταιρία ΜΕΒΓΑΛ εμπιστεύτηκε την Acmon Data σε ένα project ψηφιοποίησης της παραγωγής σε όλα τα στάδιά της στα πλαίσια ενός μεγάλου επενδυτικού προγράμματος.

Η διαχείριση της παραγωγικότητας αποτελεί κομβικό σημείο, αφού ο μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελεί σημαντική επένδυση για την εταιρία και έχει συγκεκριμένη ονομαστική απόδοση που περιμένει κανείς να επαληθευτεί για να επιβεβαιωθεί η ορθότητα της επένδυσης. Η επαλήθευση όμως αυτή απαιτεί χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό εάν αυτό γίνεται χειρωνακτικά. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα σημαντικά θέματα ήρθε η Acmon Data να λύσει για την Ελληνική Γαλακτοβιομηχανία.

Η ΜΕΒΓΑΛ κατάφερε με τη σουίτα εφαρμογών TracePro MES να παρακολουθεί on-line, όλες τις γραμμές παραγωγής, έχοντας επίσης τη δυνατότητα να συνδυάζει την πληροφορία της συνολικής παραγωγικότητας και να οδηγεί σε στατιστική τους επεξεργασία και ανάλυση. Επίσης πραγματοποιείται ποιοτικός έλεγχος παρτίδων, καταγραφής αναλώσεων Α υλών και διαχείρισης παρτίδων βάσει εντολών παραγωγής καθώς επίσης και πλήρης ιχνηλασιμότητας κάθε υλικού. Το TracePro δημιουργεί τις εντολές συσκευασίας που πρέπει να υλοποιηθούν και εμφανίζονται στον Η/Υ του υπεύθυνου συσκευασίας. Σε κάθε εντολή συσκευασίας αναγράφονται όλα τα απαραίτητα δεδομένα και εμφανίζονται αναλυτικά όλες οι Α΄ ύλες και τα υλικά συσκευασίας που απαιτούνται, οι παρτίδες αυτών και άλλες κρίσιμες πληροφορίες.

To TracePro είναι ένα σημαντικό εργαλείο που βοηθάει στην αύξηση της παραγωγικότητας. Επίσης είναι μια λύση εφαρμογών ιδιαίτερα ευέλικτη αφού προσαρμόζεται στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε παραγωγικής μονάδας, όσο μικρή ή μεγάλη είναι. Το συγκεκριμένο λογισμικό βοηθά την κάθε εταιρία να προσδιορίσει τις ανάγκες της σε επιχειρησιακό αλλά και διοικητικό επίπεδο (τμήματα και γραμμές παραγωγής-πρώτες ύλες-μηχανήματα-ανταλλακτικά) έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στη δυναμική της αγοράς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα