Μicrosoft Ελλάς: Διαγωνισμός για πρωτοπόρους δασκάλους

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2007 17:22

H Microsoft Ελλάς διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Δασκάλων, ο οποίος εντάσσεται στην ευρύτερη εκπαιδευτική πρωτοβουλία της, «Συνεργάτες στη Μάθηση».

Ο διαγωνισμός αυτός προσβλέπει στην ανάδειξη Ελλήνων εκπαιδευτικών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας ως αναπόσπαστο μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Παράλληλα, μέσα από το διαγωνισμό, ενθαρρύνεται η προώθηση και ανταλλαγή βέλτιστων εκπαιδευτικών πρακτικών τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και η δημιουργία κοινοτήτων εκπαιδευτικών μέσα από την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες.

Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν αναπτύξει διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες χρησιμοποιώντας προγράμματα λογισμικού όπως τα Word, Excel, PowerPoint, Movie Maker, Producer κ.λπ.

Προκειμένου να συμμετάσχουν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν στη διεύθυνση [email protected] μία παρουσίαση της δραστηριότητάς τους, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα την οποία θα βρουν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού http://www.microsoft.com/hellas/education/pil/default.mspx . Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το διαγωνισμό είναι η 31η Ιανουαρίου 2008.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα