FF: Αναβολή συζήτησης στο αίτημα της ΕΚ για αλλαγές στο ΔΣ 

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 16:08
UPD:16:08
ffgroup.com

Αναβλήθηκε, κατόπιν αιτήματος του νομικού επιτελείου της Folli Follie, η συζήτηση της αίτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Η συζήτηση της αίτησης που κατέθεσε την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η εποπτική αρχή, στο πλαίσιο του άρθρου 40 παρ. 2 του ν. 4640/2019, για λήψη ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινή διαταγή αντικατάστασης του Δ.Σ. αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου.

Μία μέρα μετά είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, ήτοι 20 Φεβρουαρίου, η οποία πιθανότατα θα αναβληθεί (σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας έχει οριστεί επαναληπτική συνέλευση στις 4/3) εάν δεν έχει οριστικοποιηθεί το Δ.Σ. της εισηγμένης εταιρείας.  

Σημειώνεται ότι στο θέμα της ηγεσίας της εταιρείας αναφέρθηκε με νέα επιστολή του ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο οποίος ανακάλεσε το αίτημα που είχε καταθέσει μια εβδομάδα νωρίτερα για αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κίνηση η οποία είχε ως συνέπεια έναν νέο κύκλο παραιτήσεων – του προέδρου του Δ.Σ., Αβραάμ Γούναρη και πιο πρόσφατα του μέλους του Δ.Σ. Γιώργου Κυριακού.

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα