5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 10:06
UPD:10:06
  • Μέτρα κοινωνικής προστασίας για τα ευάλωτα νοικοκυριά θα προβλέπει το νέο πτωχευτικό πλαίσιο το οποίο θα ισχύσει από τον Μάιο. Ποιοι οι βασικοί του άξονες. Τι σχεδιάζει παράλληλα η κυβέρνηση για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Πότε έρχονται μειώσεις φόρων και αύξηση του κατώτατου μισθού. 

 

  • H επιδημία του κοροναϊού αλλά και η ετοιμότητα του συστήματος υγείας για την αντιμετώπισή του ανησυχεί έντονα την ελληνική κοινή γνώμη. Η πλειονότητα των Ελλήνων που συμμετείχαν σε έρευνα κρίνουν ότι η χώρα μας και το εθνικό σύστημα υγείας δεν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη κρίση, με εξάπλωση της επιδημίας του κοροναϊού. 

 

  • To 2020 θα είναι η χρονιά του blockchain. Και οι αλλαγές που φέρνει θα είναι ραγδαίες. Το κλειδί για «επιβίωση» στο νέο περιβάλλον βρίσκεται στην εκπαίδευση και την ευελιξία. Ποιο έχουν την μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα. 

 

  • Τον κώδωνα του κινδύνου για «παγκόσμια συστημική κατάρρευση» από τις αλλεπάλληλες περιβαλλοντικές κρίσεις κρούουν περισσότεροι από 200 κορυφαίοι επιστήμονες. Κλιματική αλλαγή, ακραία καιρικά φαινόμενα, κατάρρευση των οικοσυστημάτων, ανεπάρκεια τροφίμων και συρρίκνωση των αποθεμάτων πόσιμου νερού συνιστούν τεράστιες προκλήσεις για την ανθρωπότητα τον 21ο αιώνα.

 

  • Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε πατέρας! Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και περυσινός MVP του NBA εντάχθηκε πια και στο... κλαμπ των «χαζομπαμπάδων».


Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα