5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 10:25
UPD:10:26

 

  • Πόσο θα «φάει» τελικά από το παγκόσμιο ΑΕΠ ο νέος κοροναϊός; Ο υπολογισμός των οικονομικών πληγών που θα αφήσει πίσω του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο οικονομικά επιτελεία κυβερνήσεων, επενδυτικοί οίκοι και επιχειρήσεις επιχειρούν από τώρα προβλέψεις

 

  • Σε ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία του πρώτου δικού τους ψηφιακού νομίσματος προχωρούν κεντρικές τράπεζες μεγάλων ανεπτυγμένων οικονομιών. Επιχειρούν να καλύψουν το προβάδισμα της Κίνας και να εισέλθουν στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

 

  • Οργή και θλίψη επικρατεί στην Κίναγια τον θάνατο του «ήρωα» Λι Ουενλιάνγκ, του γιατρού που προσπάθησε να προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που έρχεται τις πρώτες κιόλας μέρες εμφάνισης του κοροναϊού στη Βουχάν, αλλά οι αρχές τιμώρησαν για τη «διασπορά ψευδών ειδήσεων».

 

  • Τους ισχυρισμούς του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πως η τουρκική πλευρά είχε προειδοποιήσει την Αθήνα πως θα αντιδράσει σε περίπτωση ρίψης στεφάνου ή άλλης εκδήλωσης στην περιοχή των Ιμίων απέρριψε ο υπουργός Εξωτερικών.Τι ακριβώς είπε. 


Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα