Global Oceanic: Μετοχικές ανακατατάξεις

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 10:38

ΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ανακατατάξεις σημειώθηκαν στην Global Oceanic Carriers, ναυτιλιακή εταιρεία ελληνικών συμφερόντων εισηγμένη στην αγορά ΑΙΜ του Λονδίνου.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε οι εταιρείες Solstice International Investments Inc. και Tildough Holding Inc. πούλησαν τις μετοχές τους (26.020.815 και 5.737.477 αντιστοίχως) στην Global Oceanic, έναντι 1,65 λίρών Αγγλίας ανά μετοχή στην Kaylee Maritime Limited.

Και οι δύο προαναφερθείσες εταιρείες, συνδέονται με τους Μιχάλη Τσαρτσίνη και Αντώνη Νικολάου, διευθύνοντα σύμβουλο και διευθυντή της εταιρείας Global Oceanic αντίστοιχα.

Επίσης ο κ. Τσαρτσίνη και ο κ. Νικολάου είναι μέτοχοι της Kaylee Maritime μαζί με τον κ. Κρίτονα Λεντούδη. Ο κ. Λεντούδης ασχολείται 25 χρόνια με τη ναυτιλία και ελέγχει τη ναυτιλιακή εταιρεία Evalend Shipping. Μετά από την παραπάνω συναλλαγή η Κaylee Maritime κατέχει 31.758.292 μετοχές της Global Oceanic που αντιπροσωπεύουν το 79,3% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Σχολιάζοντας τη μετοχική εξέλιξη ο κ. Τσαρτσίνης καλωσόρισε τη συμμετοχή του κ. Λεντούδη στο μετοχικό κεφάλαιο της Global Οceanic επισημαίνοντας ότι η εμπειρία του θα συμβάλει στην ανάπτυξη της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα