Συνέδριο του Economist για συμπράξεις Δημοσίου-ιδιωτών

Χορηγός επικοινωνίας η «Ναυτεμπορική»
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2007 10:15

ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ της ελληνικής κυβέρνησης στο πεδίο των Συμπράξεων ανάμεσα στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα θα αποτυπωθούν κατά τη διάρκεια συνεδρίου του ομίλου Εconomist, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο στο Royal Olympic Hotel, στην Αθήνα, με χορηγό επικοινωνίας τη «Ναυτεμπορική».

Στο πλαίσιο του διήμερου διεθνούς συνεδρίου, ο ειδικός γραμματέας ΣΔΙΤ του υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, Λεωνίδας Κορρές, θα ανακοινώσει τους νέους διαγωνισμούς ΣΔΙΤ σε καίριους κοινωνικούς και οικονομικούς τομείς.

Στο ίδιο πλαίσιο, εισηγήσεις θα απευθύνουν οι υπουργοί Οικονομίας & Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλλεγγύης Δημήτρης Αβραμόπουλος, Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, Τουριστικής Ανάπτυξης ¶ρης Σπηλιωτόπουλος, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδης Στυλιανίδης, Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας, Μεταφορών και Επικοινωνιών Κώστας Χατζηδάκης.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του ομίλου Εconomist, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στα πεδία της Υγείας, της Εκπαίδευσης, της Δικαιοσύνης, του Τουρισμού και της Αγοράς Ακινήτων, των Μεταφορών, της Λιμενικής Πολιτικής, των Υποδομών και του Περιβάλλοντος. Ο συντάκτης του βρετανικού περιοδικού, The Economist, John Andrews, και διακεκριμένοι εκπρόσωποι οικονομικών και επιχειρηματικών οργανισμών ανά την Ευρώπη θα παραθέσουν αναλύσεις αναφορικά με την προοπτική του θεσμού σε διεθνές επίπεδο.

Μία συζήτηση γύρω από τις στρατηγικές αναπτυξιακές ευκαιρίες μέσα από τις ΣΔΙΤ και η επανεξέταση των επιδόσεων στον ελλαδικό χώρο συμπληρώνουν τη θεματολογία του συνεδρίου το οποίο θα διεξαχθεί με τη συνδρομή προσωπικοτήτων διεθνούς βεληνεκούς από τα πεδία της πολιτικής και της οικονομίας. Πληροφορίες προγράμματος και συμμετοχής: www.hazliseconomist.com .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα