SIA: Νέα διοίκηση στην εταιρεία που αναπτύσσει τεχνολογία για τράπεζες

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 14:26
UPD:14:38

H SIA, εταιρεία που ηγείται στην ευρωπαϊκή αγορά τεχνολογικών υποδομών για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κεντρικές τράπεζες και κεφαλαιαγορές, η οποία έχει αποκτήσει παρουσία και στην Ελλάδα μέσω θυγατρικής (New Sia Greece), προχώρησε σε αναδιοργάνωση της διοικητικής της ομάδας.

Το διοικητικό συμβούλιο της SIA, σε συνεδρίαση του σήμερα υπό τον πρόεδρο του ομίλου Giuliano Asperti, τοποθέτησε πέντε νέα μέλη στην σύνθεσή του, τα οποία όρισε η Cassa Depositi e Prestiti (CDP) ως ακολούθως: Federico Lovadina, Andrea Cardamone, Fabio Massoli, Andrea Pellegrini και Carmine Viola.

Κατά την εν λόγω συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε επίσης την τοποθέτηση του Federico Lovadina ως νέου προέδρου της SIA, σε αντικατάσταση του Giuliano Asperti ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του.

Η νέα 11μελής σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της SIA διαμορφώνεται ως εξής: Federico Lovadina, πρόεδρος, Massimo Sarmi, αντιπρόεδρος, Nicola Cordone, διευθύνων σύμβουλος και μέλη οι κ. Andrea Cardamone, Alessandro Garofalo, Fabio Massoli, Andrea Pellegrini, Salvatore Poloni, Giacomo Riccitelli, Francesco Silva και Carmine Viola.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα