Η Ελλάδα ξεχωρίζει και πάλι στα European Business Awards

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 13:11
UPD:06/12/2019 13:01

Δύο ελληνικές επιχειρήσεις, η DHΙ και η Cosmote E-Value, ξεχώρισαν ανάμεσα στις 20 καλύτερες της Ευρώπης στα European Business Awards 2019.

MARTA MARCHLEWSKA

Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, οι κριτές αναγνώρισαν στην DHI Global Medical Group την επιχειρηματική ευρηματικότητα και την τίμησαν ως καλύτερη ανάμεσα στις 11 επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη που είχαν φτάσει στον τελικό στην συγκεκριμένη κατηγορία. Το βραβείο της DHI Global Medical Group, “The Germany Trade & Invest Award for International Expansion” παρέλαβαν οι Πέγκυ Σταυριανού, DHI Operations Manager και Θεοφάνης Σκουλάτος, DHI IT Manager.

MARTA MARCHLEWSKA

Επιπλέον, το βραβείο του “European Public Champion” κατέκτησε η Cosmote E-Value η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από την ψηφοφορία του κοινού ανάμεσα στις 90 Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις οι οποίες διαγωνίστηκαν για τη συγκεκριμένη διάκριση. Tο βραβείο της Cosmote E-Value, “European Public Champion” παρέλαβαν οι Αμβρόσιος Καρδάρης, General Director, Δημήτρης Γκοτζαρίδης, Head of Operations και Μάρι Μάντακα, Corporate Communication Manager.

Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν εχθές, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στο European Business Awards Gala 2019 sponsored by RSM, τη 12η τελετή απονομής των European Business Awards, η οποία έλαβε χώρα στην Βαρσοβία της Πολωνίας.

Για 10 συνεχή έτη η RSM Ελλάδος ήταν o κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής των European Business Awards σε τοπικό επίπεδο. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, δε θα μπορούσε να μην είναι παρόν και να μη συνεχίσει να υποστηρίζει την «Ελληνική Αποστολή» και για τον λόγο αυτό είναι χορηγός του τελικού (European Business Awards Gala 2019 sponsored by RSM).

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας, 26 Ελληνικές εταιρίες έφτασαν στην τελική φάση των βραβείων κατακτώντας έτσι τη διάκριση με τον τίτλο National Winner.

Κατά τη διάρκεια του European Business Awards Gala 2019 sponsored by RSM ανακοινώθηκαν οι νικητές για κάθε μια από τις 19 επίσημες κατηγορίες των βραβείων καθώς και ο νικητής της ψηφοφορίας του κοινού European Public Champion.

Ο Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδος δήλωσε μεταξύ άλλων: «…Κάθε χρόνο οι Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν μια πολύ σημαντική παρουσία στον Ευρωπαϊκό τελικό και σίγουρα η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς η DHI Global Medical Group και η Cosmote E-Value κατάφεραν να ξεχωρίσουν ως λαμπρά παραδείγματα όχι μόνο της Ελληνικής αλλά και της Ευρωπαϊκής επιχειρηματικότητας. Η διάκριση αυτή αποτελεί και για τις 2 εταιρίες απόδειξη της δυναμικής τους πορείας και επιβράβευση του αναπτυξιακού τους προσανατολισμού».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα