Αύξηση συνδρομητών για τη Romtelecom

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2007 09:30

Την πρώτη καθαρή αύξηση των συνδρομητών της (σταθερή τηλεφωνία) μετά από τρία χρόνια κατέγραψε η Romtelecom, καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις της διοίκησης της εταιρείας το 2007 αναμένεται να ολοκληρωθεί με συνδρομητική βάση που θα ξεπερνάει τα 3 εκατ. πελάτες, έναντι αρχικών προβλέψεων για περαιτέρω μείωση των συνδρομητών κάτω από το επίπεδο των 2,7 εκατ. πελατών.

«Τα φετινά αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Διατηρήσαμε την πελατειακή μας βάση με περισσότερους από 3 εκατ. συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας, ενώ ο αρχικός στόχος ήταν πολύ μικρότερος. Σύμφωνα με το σχεδιασμό επιχειρηματικής ανάπτυξής μας προσδοκούσαμε να προσεγγίσουμε λιγότερους από 2,7 εκατ. πελάτες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Romtelecom, κ. Γιώργος Ιωαννίδης.

Η τελευταία φορά που η εταιρεία κατέγραψε αύξηση των συνδρομητών της ήταν τον Οκτώβριο του 2004, ενώ από τότε η απώλεια πελατών είναι συνεχής και υπολογίζεται σε περισσότερους από 1,3 εκατ. κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Μετά από μία από τις μεγαλύτερες μειώσεις του αριθμού των πελατών σταθερής τηλεφωνίας (περισσότεροι από 230 χιλ. το Δεκέμβριο του 2006) ο ΟΤΕ, ως πλειοψηφικός μέτοχος της εταιρείας, προχώρησε στην αντικατάσταση του αμερικανού James Hubley (πριν από τη λήξη του συμβολαίου του) με τον κ. Ιωαννίδη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα