Στη δημοσιότητα ο 10ος απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της Attica Group

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 20:16
UPD:20:17
Attica Group

O όμιλος Attica Group διένειμε περισσότερα  από 569 εκατομμύρια ευρώ σε οικονομική αξία, ενώ υποστήριξε κοινωνικές δράσεις στο 100% των νησιών στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία, όπως αναφέρει σε μήνυμά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του της Attica Group κ.Σπυρίδων Πασχάλης αναφερόμενος στον 10ο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότηταςτου ομίλου, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

«Λειτουργώντας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, για όλους εμάς στον Όμιλο Attica, η επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Εταιρική Υπευθυνότητα, η οποία σημαίνει να λειτουργούμε με τρόπο υπεύθυνο ως επαγγελματίες και να σκεπτόμαστε μακροπρόθεσμα ως πολίτες. Αυτό στην πράξη μεταφράζεται στην οικονομική επιτυχία του Ομίλου μας, αλλά παράλληλα συνδυασμένη με την ενσωμάτωση της υπευθυνότητας στις καθημερινές μας πρακτικές διοίκησης, τη συνεισφορά στην υποστήριξη της κοινωνίας, τη δημιουργία κατάλληλων εργασιακών συνθηκών, τη διασφάλιση της ασφάλειας των επιβατών μας και τον περιορισμό της περιβαλλοντικής μας επίδρασης» τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 31 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2018 είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.attica-group.com.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα