LG: Αλλαγές στην ομάδα που θα ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 16:16
UPD:16:17
REUTERS/Lee Jae Won

Ο Brian Kwon, επικεφαλής των εταιρειών Mobile Communications και Home Entertainment της LG, αναλαμβάνει το ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου (CEO) της LG Electronics (LG) από την 1η Δεκεμβρίου και θα ηγηθεί της προσπάθειας της εταιρείας να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της σε όλες τις λειτουργίες ώστε να είναι πιο επικεντρωμένη στα data.

Για το σκοπό αυτό, το Chief Strategy Office έχει επαναπροσδιοριστεί ώστε να λειτουργεί σε όλα τα business units συνολικά, καθώς και τις θυγατρικές εταιρείες της LG. Ο νέος CSO επικεφαλής του τμήματος θα είναι ο William Cho, ο οποίος θα επιστρέψει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μετά από έξι χρόνια σε ηγετικές θέσεις στις δραστηριότητες της LG στη Βόρεια Αμερική.

Εξάλλου, στο πλαίσιο των αλλαγών ενόψει του 2020 ανακοινώθηκε ότι ο Park Hyoung-sei γίνεται Πρόεδρος της Home Entertainment Company, ο Morris Lee αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου της Mobile Communications Company και παράλληλα δημιουργείται νέα θέση Chief Strategy Officer την οποία αναλαμβάνει ο William Cho, και τέλος ο Bae Doo-yong γίνεται CFO.

naftemporiki.gr

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα