Νέα υπηρεσία από RomTelecom - Cosmote

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2007 09:41

Η RomTelecom σε συνεργασία με την Cosmote Romania ξεκίνησαν την προσφορά νέας υπηρεσίας στους χρήστες i-mode, η οποία συνίσταται στην παροχή ελεύθερης πρόσβασης σε υπηρεσίες καταλόγου σταθερής τηλεφωνίας με τους τηλεφωνικούς αριθμούς περισσότερων από 3 εκατ. φυσικών και νομικών προσώπων της χώρας.

Επίσης, οι χρήστες του i-mode θα μπορούν να συνδέονται αυτόματα με τον τηλεφωνικό αριθμό του καταλόγου που επιθυμούν χωρίς πρόσθετη χρέωση. Η ονομασία της νέας υπηρεσίας (η οποία είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα) είναι «RomTelecom Agenda» και παρέχεται μόνο μέσω i-mode στο τμήμα «Info & Utile» του μενού.

Οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να αναζητούν τον τηλεφωνικό αριθμό μέσω του ονόματος συγκεκριμένου φυσικού ή νομικού προσώπου, της περιφέρειας και της οδού στην οποία κατοικεί. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να δουν όλα τα στοιχεία της βάσης δεδομένων για συγκεκριμένη περιοχή ή τοποθεσία καθώς και να αναζητήσουν χρήσιμα τηλέφωνα, όπως ταξί, αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κ.λπ.

«Θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τις υπηρεσίες του i-mode με νέες εφαρμογές σχετικές με τη ρουμανική αγορά, οι οποίες θα προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας» δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος προϊόντων και υπηρεσιών της Cosmote κ. Adrian Florea.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα