Νομ. Πειραιά: Ανάκληση άδειας σούπερ μάρκετ στην Καλλίπολη Πειραιά

Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2006 19:13

Στην προσωρινή ανάκληση άδειας του σούπερ μάρκετ BAZAAR A.E. στην οδό Ζαϊμη 105 και Σερφιώτου, στην Καλλίπολη του Πειραιά προχωρά η Νομαρχία Πειραιά, καθώς μετά από επανέλεγχο στην επιχείρηση από τους ελεγκτές της διαπιστώθηκε επανάληψη σωρείας παραβάσεων.

Η άδεια του εν λόγω σούπερ μάρκετ θα ανακληθεί εάν και μετά την απολογία του υπεύθυνου της επιχείρησης έως την Τετάρτη 11/1/06 (όπως ορίζει η Υ.Α. Α1Β/8577/1983) δεν έχει συμμορφωθεί με τους υγειονομικούς και αγορανομικούς κανόνες που προστατεύουν τον καταναλωτή.

Λόγω της επανάληψης των ίδιων φαινομένων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία ο νομάρχης Πειραιά έδωσε εντολή στη Νομική Υπηρεσία της Νομαρχίας να ξεκινήσει η διαδικασία προσωρινού κλεισίματος της υπότροπης επιχείρησης, ενώ για τις παραβάσεις ενημερώνεται ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Εν τω μεταξύ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι ελεγκτές της Νομαρχίας Πειραιά στο σούπερ μάρκετ DIA (Ακτή Μουτσοπούλου 37, Πειραιάς) κατέσχεσαν ληγμένο γιαούρτι αγελάδας (3-1-06), ενώ προχώρησαν στην δέσμευση 10 προϊόντων που δεν έφεραν ενδείξεις στην ελληνική γλώσσα, όπως επιβάλλεται από τη νομοθεσία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΤΠ



Σχολιασμένα