Δικαστικά κατά του ΓΕΜΗ στρέφεται ο Κων. Δομαζάκης

Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στην Creta Farms
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 13:12
UPD:13:12

Στη νομική οδό δηλώνει ότι θα στραφεί ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, ένας εκ των βασικών μετόχων της Creta Farms, κατά των υπηρεσιών του Γενικού Μητρώου Εμπόρων (ΓΕΜΗ), ενώ την ίδια στιγμή εργαζόμενοι της αλλαντοβιομηχανίας κρούουν το κώδωνα του κινδύνου για τη βιωσιμότητα της εταιρείας, ρίχνοντας ευθύνη στους χειρισμούς των μετόχων και των τραπεζών.

Ειδικότερα, σε χθεσινή του ανακοίνωση ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης αφήνει αιχμές για μεθόδευση στη λειτουργία του ΓΕΜΗ αναφορικά με την καθυστέρηση ανάρτησης στον ιστότοπο της υπηρεσίας των αποφάσεων της γενικής συνέλευσης που έλαβε χώρα στις 26.9.2019, γεγονός που δεν συνέβη με τις αποφάσεις της Γ.Σ. που έλαβε χώρα στις 3.10.2019. Η εξέλιξη αυτή επί της ουσίας νομιμοποιεί τη διοίκηση την οποία ηγείται ο Εμμ. Δομαζάκης, γεγονός το οποίο ο αδερφός του αμφισβητεί. Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Κων. Δομαζάκης κάνει ευθεία επίθεση στο στέλεχος του ΓΕΜΗ Πέτρο Μαραβελάκη, ο οποίος -σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται στην ανακοίνωση- ήταν (πρώην) μέλος του Δ.Σ. της Creta Farm και στενός συνεργάτης του  Εμ. Δομαζάκη και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ, ενώ είναι ταυτόχρονα και αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΓΕΜΗ. Στο πλαίσιο αυτό ο Κων. Δομαζάκης επιφυλάσσεται «για την αναζήτηση ποινικών και αστικών ευθυνών για τα διαδραματιζόμενα και όχι μόνο, και καλούμε την Προϊσταμένη Αρχή του ΓΕΜΗ να πράξει τα δέοντα».

Στο μεταξύ, βολές κατά των βασικών μετόχων της Creta Farms αλλά και κατά των πιστωτριών τραπεζών εξαπέλυσαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, με ανακοίνωσή τους, όπου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα