Ιntrakat: Δύο νέα έργα προϋπολογισμού 8,25 εκατ. ευρώ

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2006 19:17
UPD:19:19

Την κατασκευή δύο έργων συνολικού προϋπολογισμού 8,25 εκατ. ευρώ ανέλαβε ο όμιλος Ιntrakat, μέλος του ομίλου Intracom, τα οποία αφορούν στην ανέγερση ιδιωτικής κλινικής στην Θεσσαλία και στην αποπεράτωση παιδικού σταθμού στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Ειδικότερα, η εταιρεία προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης ύψους 6,1 εκατ. ευρώ με την εταιρεία Ιασώ Θεσσαλίας Γενική Κλινική Ιδιωτικό Μαιευτήριο ΑΕ για το έργο «Ανέγερση Γενικής Ιδιωτικής Κλινικής- Εργασίες Α' φάσης». Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η α' φάση κατασκευής, που περιλαμβάνει κυρίως τις χωματουργικές εργασίες και την ολοκλήρωση του φέροντος οργανισμού, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δέκα μήνες.

Το Ιασώ Θεσσαλίας θα αποτελείται από γενική και μαιευτική κλινική, δυναμικότητας 160 κλινών, μονάδες εντατικής θεραπείας και εντατικής νοσηλείας νεογνών, τεχνητής γονιμοποίησης και τεχνητού νεφρού, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή των νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας και Τρικάλων.

Επίσης, η Eurokat, θυγατρική του ομίλου Ιntrakat, ανέλαβε το έργο «Αποπεράτωση του νέου Παιδικού Σταθμού Δήμου Μαρκόπουλου» συνολικού ύψους 2,15 εκατ. ευρώ. Ο παιδικός σταθμός θα έχει δυνατότητα φιλοξενίας 120 παιδιών (100 νηπίων και 20 βρεφών). Το συνολικό εμβαδό των κλειστών χώρων (ισόγειο, Α΄όροφος, υπόγειο) ανέρχεται σε 1.748 τ.μ. ενώ η επιφάνεια του οικοπέδου είναι συνολικά 2.005 τ.μ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΚΥ
  • ΙΝΚΑΤ



Σχολιασμένα