Q-Telecom: Ενσωμάτωση ΦΠΑ στις χρεώσεις της κινητής

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2006 12:21

Την ενσωμάτωση του ΦΠΑ 19% σε όλες τις χρεώσεις των υπηρεσιών που προσφέρει στην κινητή τηλεφωνία (Q card1- καρτοκινητή σύνδεση / Q1 – Σύνδεση με Συμβόλαιο χωρίς πάγιο / Q Business 1 – Εταιρικό πρόγραμμα) ανακοίνωσε σήμερα η Q-Telecom.

Κατά συνέπεια, κάθε είδους επικοινωνία των χρεώσεων που περιέχεται σε έντυπους τιμοκαταλόγους, φυλλάδια, έντυπες ή ηλεκτρονικές διαφημίσεις καθώς και στο site www.myQ.gr , από σήμερα, 16/01/2006, περιλαμβάνει στις τιμές το ΦΠΑ.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, σε καμία περίπτωση η ενσωμάτωση του ΦΠΑ δεν συνεπάγεται αύξηση των χρεώσεων. Οι νέοι τιμοκατάλογοι με χρεώσεις που περιλαμβάνουν το ΦΠΑ, οι οποίοι εκδίδονται από τον Ιανουάριο 2006, αντικαθιστούν όλους τους προηγούμενους.

Η ενσωμάτωση του ΦΠΑ 19% πραγματοποιείται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 72 του Αγορανομικού Κώδικα 14/89 με επικεφαλίδα «Υποχρεωτικός ο υπολογισμός του ΦΠΑ στις τιμές που αναγράφονται στις πινακίδες» ώστε οι καταναλωτές να διευκολύνονται στην κατανόηση των τελικών χρεώσεων για τις υπηρεσίες που επιλέγουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 211-999 3000 από σταθερό τηλέφωνο ή στο 1222 από κινητό τηλέφωνο Q-Telecom, 24 ώρες κάθε ημέρα της εβδομάδας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΤΛ



Σχολιασμένα