Επιβεβαιώνει τις επαφές με Telepassport η Lannet

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2006 11:16
UPD:11:18

Με την εταιρεία Telepassport έχουν γίνει επαφές - συζητήσεις οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν τελεσφορήσει, αναφέρει η εταιρεία Lannet σε απάντησή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ωστόσο, η Lannet χαρακτηρίζει ανακριβή τα όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα του Τύπου περί υποβολής πρότασης ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Lannet έχει ως εξής:

«1. Η εταιρεία στα πλαίσια της υλοποίησης των στρατηγικών της επιδιώξεων με στόχο την ανάπτυξή των δραστηριοτήτων της αλλά και τη ισχυροποίηση της θέσης της στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών, εξετάζει και την πιθανή ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών όπως και την εξαγορά άλλων εταιριών του κλάδου. Με την εταιρεία Telepassport, έχουν γίνει επαφές / συζητήσεις, οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν τελεσφορήσει. Κατά συνέπεια τα αναγραφόμενα στο άρθρο της εφημερίδας περί υποβολής πρότασης ύψους 15 εκατ. Ευρώ είναι ανακριβή.

2. Αναφορικά με τις πηγές χρηματοδότησης, η εταιρεία χρησιμοποίησε τα αντληθέντα κεφάλαια από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών (15,3 εκατ. Ευρώ) σύμφωνα με το πρόγραμμα διάθεσης που αναγράφεται στο Ενημερωτικό Δελτίο (Κεφ.1.1.10 σελ.10 & Κεφ.3.9 σελ.129) της εν λόγω αύξησης, το οποίο εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΕΚ στις 4/11/2005.

3. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η εταιρεία Mediterranean Telecom Ltd., η οποία ανέλαβε πλήρως την πρώτη σειρά του ομολογιακού μετατρέψιμου σε μετοχές δανέιου ύψους 5,72 εκατ. Ευρώ και θα αναλάβει πλήρως και τις επόμενες τρείς σειρές ύψους 20,8 εκατ. Ευρώ, είναι εταιρεία επενδύσεων με έδρα τη Μ. Βρετανία που εξειδικεύεται στη χρηματοδότηση εταιρειών τηλεπικοινωνιών.

Η διοίκηση θα προχωρήσει άμεσα στην ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, όταν συντρέχουν οι λόγοι».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΤΛ



Σχολιασμένα