Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2006 10:20
UPD:10:48

Emporiki Investment Bank: «Επιφυλακτικότητα αναμένουμε κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης στις ευρωπαϊκές αγορές έπειτα από τις ρευστοποιήσεις που επικράτησαν στο Τόκιο και την Αμερική. Εκτιμούμε ότι ανάλογη θα είναι και η πορεία και της ελληνικής αγοράς».

Sarros Χρηματιστηριακή: «Η ελληνική αγορά μαζί με της Ισλανδίας ήταν οι μόνες της Δυτικής Ευρώπης που κινήθηκαν ανοδικά χθες. Η ελληνική αγορά επηρεάστηκε θετικά και από έκθεση της JP Morgan που αναθεώρησε θετικά τις τιμές στόχους για Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank. Η πορεία της αγοράς σήμερα αναμένεται να ακολουθήσει την τάση των διεθνών αγορών».

Euroxx: «Οι ρευστοποιήσεις που εκδηλώθηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση απορροφήθηκαν και ο γενικός δείκτης τιμών της Σοφοκλέους ενώ βρισκόταν σε αρνητικό έδαφος έκλεισε οριακά ενισχυμένος, με τον τζίρο συναλλαγών να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα.

»Σήμερα δεν θα πρέπει να μας απασχολεί η κατεύθυνση της αγοράς αλλά οι εκτιμήσεις για τις αξίες τον τίτλων που μάλλον βρίσκονται σε υπερτιμημένη περιοχή καθώς επίσης και οι θέσεις των χαρτοφυλακίων μας σε σχέση με αυτές. Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να εκλογικεύσουμε την εικόνα που μας παρουσιάζεται και να πράττουμε αναλόγως. Οι σωστές τοποθετήσεις και η αποκομιδή κερδών αποτελούν τις προτάσεις μας».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα