Ευρωσύμβουλοι: Ιδρυση εταιρείας με έδρα το Λουξεμβούργο

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2006 13:14

Στην ίδρυση μιας νέας holding εταιρίας με έδρα το Λουξεμβούργο και επωνυμία Euroconsultants International S.A. προχώρησε η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. εφαρμόζοντας το τριετές επιχειρηματικό της πλάνο (2006-2008).

Σκοπός της νέας εταιρείας είναι αφενός να αποκτήσει και να οργανώσει το δίκτυο των συμμετοχών και τοπικών γραφείων που έχει σήμερα η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Τσεχία, ΠΓΔΜ, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία) και αφετέρου να το επεκτείνει σε νέες χώρες με στρατηγική σημασία για τον Όμιλο (Ρωσία, Τουρκία, Εμιράτα, Κύπρος).

Η Euroconsultants International S.A. θα συμμετάσχει στα νέα σχήματα που δημιουργούνται ως το τέλος του μήνα στη Βουλγαρία (EUROCONSULTANTS BULGARIA SA) και στη Ρουμανία (EUROCONSULTANTS CORPORATION SA). Στις χώρες αυτές η Ευρωσύμβουλοι ΑΕ συμμετέχει ενεργά σε διαγωνισμούς έργων, χρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ πρόσφατα ανέλαβε από κοινού με τη Louis Berger SAS την "Mελέτη για Διαπεριφερειακά Μέτρα Ανάπτυξης (Βουλγαρία -Ρουμανία) της Middle-Danube Euroregion, συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΣΥΜΒ



Σχολιασμένα