ΔΕΠΑ: Σε εμπορική λειτουργία από 23/1 ο σταθμός της Ανθούσας

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2006 13:17

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η δοκιμαστική λειτουργία του Σταθμού Ανεφοδιασμού Λεωφορείων της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) με Φυσικό Αέριο στην Ανθούσα, ο οποίος εγκαινιάστηκε στις 7 Ιανουαρίου από τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή. Όπως είναι γνωστό πρόκειται για τον μεγαλύτερο Σταθμό στο είδος του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τη ΔΕΠΑ, όπως συμβαίνει πάντοτε σε τεχνικά έργα τέτοιου είδους, μετά την ημερομηνία παράδοσης του έργου μεσολαβεί διάστημα δοκιμαστικής λειτουργίας ώστε να ελεγχθούν όλες οι παράμετροι λειτουργίας και να ρυθμιστούν υπό πραγματικές συνθήκες όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες, σε συνεχή συνεργασία με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής (ΟΑΣΑ).

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής λειτουργίας του Σταθμού ανεφοδιάστηκαν 275 λεωφορεία και προετοιμάστηκαν οι τελικές λεπτομέρειες για τη λειτουργία του.

Από τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, όπως ακριβώς είχε προγραμματισθεί από τη ΔΕΠΑ, ο Σταθμός τίθεται σε πλήρη εμπορική λειτουργία και θα ανεφοδιάζει όλα τα λεωφορεία του αμαξοστασίου της ΕΘΕΛ στην Ανθούσα.

Την ικανοποίησή του για την ταχεία τεχνική εξέλιξη του έργου εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ κ. Ασ. Παπαγεωργίου, ο οποίος επέβλεψε προσωπικά την τελική φάση υλοποίησης του έργου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα