Cosmote: Επέκταση του προγράμματος stock option σε στελέχη θυγατρικών

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2006 11:08

Την επέκταση του προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option) και σε στελέχη των θυγατρικών εταιρειών της Cosmote στο εξωτερικό ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαρούσι.

Η συνέλευση, επίσης, ενέκρινε επίσης την τροποποίηση του συστήματος έκτακτης χρηματικής αμοιβής των διευθυντικών στελεχών και του Διευθύνοντος Συμβούλου και την αποζημίωση λύσης εργασίας των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας, καθώς και τη σύναψη ασφαλιστικής σύμβασης για την κάλυψη της αστικής ευθύνης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των διευθυντικών στελεχών κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων, υποχρεώσεων και εξουσιών τους.

Επίσης, εγκρίθηκαν οι νέοι όροι μίσθωσης από την Cosmote χώρων ιδιοκτησίας της εταιρίας ΟΤΕ Ακίντηα Α.Ε. (ΟΤΕ estate) καθώς και η δυνατότητα σύναψης συμβάσεων παραγώγων και με την ΟΤΕ plc για την κάλυψη των κινδύνων από τυχόν διακυμάνσεις του επιτοκίου EURIBOR από τον εκάστοτε δανεισμό της εταιρείας.

Τέλος, εγκρίθηκε η εναρμόνιση του Καταστατικού της εταιρείας (παρ. 1, άρθρο 5) με σχετική απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της χωρίς τροποποίηση του Καταστατικού λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης (stock option).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα