Σταθεροποιητικές τάσεις στη Σοφοκλέους

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2006 11:50

Οριακές μεταβολές καταγράφει κατά τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης ο γενικός δείκτης του Χ.Α., ο οποίος αυτή την ώρα (11:40) βρίσκεται στις 3.961,09 μονάδες σημειώνοντας ανεπαίσθητη άνοδο κατά 0,06%.

Ο τζίρος έχει διαμορφωθεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

«Στάση αναμονής εκ μέρους του επενδυτικού κοινού ενδέχεται να επικρατήσει κατά τη σημερινή συνεδρίαση καθώς η αβεβαιότητα στην εσωτερική αγορά συνεχίζεται. Συνεπώς η συσσώρευση τιμών στα τρέχοντα επίπεδα με ελαφρώς πτωτικές τάσεις, είναι το πιο πιθανό κατά τη σημερινή συνεδρίαση», σύμφωνα με την Emporiki Investment Bank.

Η μετοχή της εταιρείας Γερμανός ενισχύεται κατά 1,03%. Ο διευθύνων σύμβουλος της παραπάνω εταιρείας δήλωσε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ότι αναμένει αύξηση 13% -15% της κερδοφορίας του για το 2006 και αύξηση 15% -17% των πωλήσεων.

Η μετοχή του ΟΤΕ υποχωρεί κατά 0,43%. Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα μπει στην τελική ευθεία η πώληση του ΟΤΕ, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει η ισπανική Telefonica και η γερμανική Deutsche Telecom.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα