Μικρή άνοδος στη Σοφοκλέους

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2006 12:05

Ανοδικά κινείται από την αρχή της συνεδρίασης ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης, ο οποίος αυτή την ώρα (11:53) ενισχύεται κατά 0,36% έχοντας φθάσει τις 3.991,98 μονάδες.

Ο τζίρος ανέρχεται σε 64,4 εκατ. ευρώ εκ των οποίων 27,2 εκατ. ευρώ αφορούν πακέτα του ΔΟΛ και της Marfin Financial Group.

«Δεν αναμένουμε σημαντική αλλαγή του κλίματος στην αγοράς, τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει η περίοδος ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τετάρτου τριμήνου 2005, με τις διακυμάνσεις να παραμένουν το βασικό χαρακτηριστικό της συνεδρίασης και τον γενικό δείκτη να κινείται σε μικρό εύρος», επισημαίνει η Egnatia Finance στο πρωινό της σχόλιο.

Από το χώρο της υψηλής κεφαλαιοποίησης ξεχωρίζουν οι μετοχές της Coca – Cola 3E και της Βιοχάλκο, οι οποίες ενισχύονται κατά 1,87% και 1,86% αντιστοίχως.

Αντιθέτως, πτώση 1,06% σημειώνει η μετοχή της Emporiki Bank. Ο πρόεδρος της τράπεζας, Γιώργος Προβόπουλος δήλωσε στη «Ν» ότι προτιμητέα λύση για την Emporiki Bank είναι η σύμπραξη με την Credit Agricole http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/02/01/1148203.htm .

Σημαντική άνοδο κατά 5,73% σημειώνει η μετοχή της Info-Quest. Το δ.σ. της παραπάνω εταιρείας αποφάσισε χθες να αναθέσει σε συμβούλους ορκωτούς ελεγκτές τη μελέτη και γνωμοδότηση για τη δυνατότητα άμεσης επιστροφής μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να διαμορφώσει σχετική εισήγησή του στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα