Στην Αθήνα αύριο ο πρόεδρος της Gazprom - Συνάντηση με Καραμανλή και Σιούφα

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2006 12:45
UPD:13:45

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον υπουργό Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα θα έχει ο πρόεδρος της Gazprom Αλεξέι Μίλερ, ο οποίος φθάνει αύριο στην Αθήνα για μονοήμερη επίσκεψη.

Από την πλευρά των υπουργείων Ανάπτυξης και Εξωτερικών τηρείται πλήρης σιωπή ως προς την ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν. Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο ότι το ενδιαφέρον του επικεφαλής του μεγαλύτερου παραγωγού φυσικού αερίου στον κόσμο εστιάζεται στο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στη μεταφορά φυσικού αερίου στη Δύση και στη συμμετοχή σε ενεργειακές επενδύσεις.

Η συνάντηση του κ. Σιούφα με τον πρόεδρο της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ, και τον αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της εταιρείας, Αλεξάντερ Μεντβέντεφ, θα πραγματοποιηθεί στις 13:15 στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σαλαγκούδης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Νίκος Στεφάνου, ο πρόεδρος του δ.σ. της ΔΕΠΑ Ραφαήλ Μωϋσής και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Ασημάκης Παπαγεωργίου.

Στις 14:30, ο υπουργός Ανάπτυξης και ο πρόεδρος της Gazprom θα επισκεφθούν τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα