Βαράγκης: Μικρή αύξηση κύκλου εργασιών το 2005

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2006 11:31

Στα 10.564,84 χιλ. ευρώ διαμορφώθηκε το 2005 ο κύκλος εργασιών της Βαράγκης ΑΒΕΠΕ έναντι κύκλου εργασιών 10.534,43 χιλ. ευρώ το 2004, όπως αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας σε απαντητική της επιστολή προς το Χ.Α., με αφορμή δημοσίευμα του οικονομικού Τύπου.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα χρήσεως 2005, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αυτά έχουν σαφώς ενισχυθεί έναντι των αποτελεσμάτων του εννεαμήνου. Ωστόσο, η εταιρεία θα είναι σε θέση να τα ανακοινώσει με τη δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων του δωδεκαμήνου 2005 που θα πραγματοποιηθεί εντός του τρέχοντος μηνός.

Βασική στόχευση της Βαράγκης ΑΒΕΠΕ, σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση, είναι η ενδυνάμωση της δραστηριότητας στον τομέα των ειδικών επαγγελματικών έργων, δεδομένης της συνεχιζόμενης κάμψης των λιανικών πωλήσεων στην εγχώρια αγορά οικιακού επίπλου που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Η νέα εμπορική πολιτική της εταιρείας, που περιλαμβάνει την ανάπτυξη των πωλήσεων σε τομείς όπως το παραδοσιακό έπιπλο, το επαγγελματικό έπιπλο και ο εξοπλισμός γραφείου, τα έπιπλα σπιτιού σύγχρονου design, τα έπιπλα επώνυμου ελληνικού σχεδιασμού, τα συστήματα δόμησης χώρων γραφείων και τα ειδικά επαγγελματικά έργα, επιδρά ήδη θετικά στα οικονομικά της μεγέθη.

Ειδικότερα για τον τομέα των ειδικών επαγγελματικών έργων, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η Βαράγκης ΑΒΕΠΕ μετά την επιτυχή εκτέλεση της σύμβασης με την J&P για το "the Mall" επιδιώκει την ενεργή παρουσία της στη συγκεκριμένη αγορά για την οποία διαθέτει ήδη σημαντική τεχνογνωσία. Παράλληλα θα συνεχίσει με την ίδια ένταση την ανάπτυξή της και στους τομείς όπου έχει ήδη καθιερωθεί στην ελληνική αγορά.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΑΡΓ



Σχολιασμένα