Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2006 17:09
UPD:17:56

ALFA ALFA ENERGY Α.Β.Ε.Ε.

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 17/02/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στην έδρα της Εταιρίας, Παραλία Ασπροπύργου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου εν μέρει με καταβολή μετρητών και εν μέρει με κεφαλαιοποίηση οφειλών της Εταιρείας προς τρίτους, με έκδοση νέων μετοχών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω αύξηση. 2. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί κεφαλαίου της Εταιρείας. 3. Αλλαγή της εταιρικής επωνυμίας. 4. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού περί εταιρικής επωνυμίας. 5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας οφείλουν να καταθέσουν στην έδρα της Εταιρείας, Παραλία Ασπροπύργου Αττικής, πέντε (5) μέρες πρίν από την ορισθείσα για την συνεδρίαση της Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την σχετική βεβαίωση από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. Α.Ε. Τα ίδια ως άνω έγγραφα μπορούν να καταθέσουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τραπεζική Ανώνυμη Εταιρεία που έχει έδρα την Ελλάδα και υποβάλλουν στην Εταιρεία τα αποδεικτικά καταθέσεως των τίτλων τους και τα τυχόν πληρεξούσιά τους.

ΔΙΑΣ Α.Ε.Ε.Χ.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 23/02/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, Σταδίου 22, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 2. Έγκριση αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 3. Έγκριση σύμβασης διαχείρισης χαρτοφυλακίου της Εταιρίας. 4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 5. Ανακοίνωση καταλόγου μετόχων από τους οποίους απέκτησε η Εταιρία ίδιες μετοχές. 6. Τροποποίηση του άρθρου 28 του Καταστατικού. Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Για να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οι Μέτοχοι, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους - μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε., εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ. - και να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρίας (Βουκουρεστίου 16, Αθήνα, τηλ. 210 3670900) ή στην Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias - είτε στο Τμήμα Μετόχων (Σανταρόζα 5, Αθήνα, τηλ. 210 3357158-9) είτε σε οποιοδήποτε κατάστημα αυτής - τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν και τα έγγραφα αντιπροσωπείας.

EUROMEDICA Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 24/02/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Μεσογείων 2-4 (Πύργος Αθηνών), Α’ συγκρότημα γραφείων, 3ος όροφος, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων. 2. ¶λλα θέματα και ανακοινώσεις. Στην Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν όλοι οι κ.κ Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους κ.κ Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο η μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ' αυτόν Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στο Ταμείο της Εταιρίας (Μεσογείων 2-4,115 27 Αθήνα, τηλ.210 7716564-8), πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, η Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα