ΕΕΤΤ: Ημερίδα για την ταχυδρομική αγορά

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2006 17:07

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 2 Φεβρουαρίου 2006, η Ημερίδα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με θέμα «Η Εξέλιξη των Υπηρεσιών Ταχυμεταφορών και ο Ρόλος της ΕΕΤΤ».

Ο Πρόεδρος της ΕΕΤΤ, Καθηγητής κ. Νικήτας Αλεξανδρίδης, τόνισε ότι η ΕΕΤΤ θα επικεντρώσει την προσπάθειά της στην κρίσιμη παρούσα φάση της απελευθέρωσης της Ταχυδρομικής Αγοράς, με τη διαμόρφωση διαφανούς και αμερόληπτου ρυθμιστικού περιβάλλοντος και κανόνων λειτουργίας στην Ελληνική αγορά, που να ενθαρρύνουν την επιχειρηματικότητα, τις επενδύσεις στον κλάδο, την ανταγωνιστικότητα, την καινοτομία και θα αποτρέπουν τη δραστηριοποίηση επιχειρήσεων που προσφέρουν χαμηλής ποιότητας ταχυδρομικές υπηρεσίες.

Στην εκδήλωση o κ. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, επεσήμανε, μεταξύ άλλων: «Είναι ακράδαντη πίστη μου ότι με συστηματικότητα, σύνεση και συναίνεση μπορούμε να κερδίσουμε με επιτυχία το στοίχημα των μεταρρυθμίσεων εκείνων που θα οδηγήσουν την ταχυδρομική αγορά στην πλήρη απελευθέρωσή της.»

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ κ. Θ. Δραβίλλας δήλωσε ότι η ΕΕΤΤ θα συνεχίζει να εξασφαλίζει την ισότιμη μεταχείριση των παρόχων, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη της Ταχυδρομικής Αγοράς με βάση τις αρχές της διαφάνειας, της αμεροληψίας, της αξιοπιστίας και της ευελιξίας, αποτρέποντας την ασφυκτική ρύθμιση της αγοράς. Κύριο μέλημα της ΕΕΤΤ θα είναι η ανάπτυξη της Αγοράς με ταυτόχρονη ενίσχυση της ποιότητας που απολαμβάνει ο χρήστης των υπηρεσιών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα