MLS Πληροφορική: Συνεργασία με Fujitsu Siemens

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2006 11:32

Την υπογραφή συμφωνίας με την Fujitsu Siemens Computers ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική για τη δημιουργία ενός νέου κοινού προϊόντος πλοήγησης, του MLS Destinator Fujitsu Siemens N500.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το MLS Destinator είναι το πλέον προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης για οδηγούς και πεζούς με αυξημένη λειτουργικότητα. Το σύστημα παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει απλά και γρήγορα τη διεύθυνση ή ένα από τα 17.000 προαποθηκευμένα σημεία ενδιαφέροντος που θέλει να πάει και το MLS Destinator τον καθοδηγεί με ακρίβεια, στροφή προς στροφή με φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά σε Αθήνα, Πειραιά, Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και στο βασικό οδικό δίκτυο της Ελλάδας. Παράλληλα το MLS Destinator στην παρούσα έκδοσή του περιέχει χάρτες οδών για Καβάλα, Ιωάννινα, Λάρισα, Λαμία, Βόλο, Χαλκίδα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Αγιο Νικόλαο.

Το σύστημα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, βασίζεται στο παγκοσμίως καταξιωμένο λογισμικό πλοήγησης Destinator, ενώ περιλαμβάνει τους πλέον ακριβείς και επίκαιρους χάρτες σχεδιασμένους από την καταξιωμένη εταιρία NGI.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα