ΟΠΑΠ: Διοργάνωση του συνεδρίου της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2006 12:29

Στην ΟΠΑΠ Α.Ε. ανατέθηκε για πρώτη φορά η διοργάνωση του Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών (World Lottery Association) στη Ρόδο, το Σεπτέμβριο του 2008.

Η παρουσίαση της υποψηφιότητας έγινε κατά την διάρκεια του Συνεδρίου της παραπάνω Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μέριντα του Μεξικού από 2-5 Φεβρουαρίου 2006. Η ΟΠΑΠ ΑΕ εκπροσωπήθηκε από πενταμελή αντιπροσωπεία υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον κ. Σωτήρη Κουλοσούσα, μέλος του Δ.Σ. και Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λοταριών.

Η Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) αποτελείται από 136 τακτικές και 64 συνδεδεμένες εταιρείες - μέλη, από 74 χώρες των 5 Ηπείρων. Ασχολείται, μεταξύ άλλων, με θέματα που αφορούν στην Εταιρική Διακυβέρνηση, στον ειδικότερο τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Προστασίας των καταναλωτών, Εκπαίδευσης Στελεχών, Λήψης μέτρων για την αποτροπή διάπραξης οικονομικής φύσης εγκλημάτων κ.ά.

Τα τακτικά μέλη της είναι ως επί το πλείστον Κρατικές Λοταρίες (ο ΟΠΑΠ είναι μέλος από το 1964) και διοικείται από 13μελή Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία εκλέγεται από τα μέλη ανά διετία, κατά την διάρκεια των υψηλού επιπέδου Συνεδρίων της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα